Sunday, January 3, 2010

ISH..JANGAN BUAT FITNAH NO...NI SAKSI ADA..

SAKSI UTZ.MISBAH TIDAK SALAM BALU CINA YANG DIBUNUH ,SEMASA ZIARAH BALU MANGSAKEPADA PARA PEMBACA2 BLOG,SAYA SELAKU PENGENDALI BLOG INI DAN YANG BERTANGGUNG JAWAB MENGAMBIL GAMBAR SEMASA MENGHULURKAN BANTUAN..

SAYA SENDIRI YANG MERAKAM AKSI TERSEBUT,UTZ.MISBAH HANYA MENGHULURKAN SAMPUR BERISI WANG SUMBANGAN DARI PAS KAWASAN BAGAN DATOH ,UNTUK NERINGANKAN SEDIKIT BEBANAN DAN MELAHIRKAN RASA SIMPATI KEPADA BALU MANGSA.

UTZ.MISBAH HANYA MENGHULUR SAMPUL TERSEBUT ,DAN DISAMBUT OLEH BALU MANGSA DGN TANPA MENYENTUH PUN TANGAN BALU MANGSA..
-PAS KAwasan Bagan Datoh-

4 comments:

budak kampung online said...

ziarah. moga sihat sejahtera.

Bangsat Mari said...

Berjayalah "Blogger Ibnu Hasyim"sebagai penyambung Lidah Umno..teruskan usaha Bangsat lu,untuk mendapatkan Hit yang banyak..

Mybabah said...

Salam. Ustaz tersentuh OKU pun nak dijadikan isu besar. Entahlah...Lepas tu fitnah pulak...Susahlah kalau nak maju ke depan macam ni.

Ayid said...

Salam akak,

Aallah berfirman dalam Alquran bagi pendusta maksudnya:

Al-Noor
Sesungguhnya orang-orang yang membawa berita yang amat dusta itu ialah segolongan dari kalangan kamu; janganlah kamu menyangka (berita yang dusta) itu buruk bagi kamu, bahkan ia baik bagi kamu. Tiap-tiap seorang di antara mereka akan beroleh hukuman sepadan dengan kesalahan yang dilakukannya itu dan orang yang mengambil bahagian besar dalam menyiarkannya di antara mereka, akan beroleh seksa yang besar (di dunia dan di akhirat). (11) Sadaqallahuazim.