Wednesday, October 20, 2010

ISLAMIC FESYEN KEPALA HOTAK HANG !!!

Pagi melayari blog sahabat semua pasal cerita yang sama.Islamic Fesyen gaya Al Rosmati Albinihi Al Najibi.Tetiba darah dan hangin satu badan.Nampak sangat Islam itu dipermainkan oleh bini Najib.Kalau hang tak mau tutup aurat hang mau laki hang masuk neraka yang jangan dok pemain nama Islam.Hang jangan guna Islam nak cari glamour.Mampuih la hang..Astaghfirullhalazim......
Jahiliyah bini piem 1Malaysia memang jelas.Tang mana dia letak muka dia..? Berjuta rakyat Malaysia dok kutuk perbuatan jahil dia..!!Tak tau malu ka?? Ini betina ka apa ni..!! Woi Najib bini dok ajak ke neraka hang nak ikut ka??? Astaghfirullhalazim...... 
Lagi banyak aku tulis lagi banyak dosa...Astaghfirullhalazim...... Astaghfirullhalazim...... Astaghfirullhalazim...... Astaghfirullhalazim...... Astaghfirullhalazim...... Astaghfirullhalazim...... 



11 comments:

mountdweller said...

Salam Sdri

Ini fesyen Iblis yang dilepaskan dari Neraka sementara belum kiamat!

Jadi penganjurnya itu adalah Ibu kepada segala Iblislah. Memang Islam diperlekeh dan dipermainkan begitu saja dengan restu Suami yang jahil. S.I.S amatlah suka nampaknya.

mohdandmeriam said...

Assalamualaikum AM..makcik selalu kesini hanya tak tinggal jejak je..inilah kan jadi kalau kita jahil tentang ugama..mempermainkan nama Islam..memalukan rakyat Malaysia dengan pertunjukkan ini.

BUJANG SUSAH said...

betul punya marah ni...

melur said...

Haa kan dah kena amuk dengan jelitawan leha jelita...

Benda macam ni pun tak tau nak pikiaq ka...

Mana ustaz, ulamak , tok petinya...kan ada ramai dalam UMNO tu...

Tiduq je ka semuanya...alahaiiii

anakmuaallaf said...

Salam mtdweller,
Memang dasar manusia gila glamour.Nak tutup malu 1st lady confrence tidak mendapat sambutan..Anjur fesyen syaitan....

anakmuaallaf said...

Waalaikummussalam Mohdandmeriam,
Saya pun kalau boleh tak mahu tulis bahasa sekasar ini.Tetapi apabila melihat nama Islam disalah gunapakaikan menyirap juga darah..

anakmuaallaf said...

Isham,
Berapi.Syoknya syaitan dan iblis tu..

anakmuaallaf said...

Kak Laili,
Kalau dia nak buat pertunjukkan fesyen jangan dok guna nama Islam.Kalau dia sendiri tak faham Islam?Mencemarkan imej Islam itu sendiri..

yAnG said...

wlopon ak x brkenan ngan cara depa brdua ni tp sbnarnya FFI ni bkn kat mesia yer sumer. try tgok sni.>>>http://blogserius.blogspot.com/2010/10/serius-bodoh-kalimah-muhammad-di-salah.html

Captain said...

salam kak Leha,

Nasib baik tak ada heart attack..jika tidak wasallam dah bila tgk lahanat punya fasyen...sakit hati dan mata angkara 1st Lady.

Pinjam gambarx ini sat kak Leha..

Jazakallah khairan.

Captain said...

salam kak Leha,

Nasib baik tak ada heart attack..jika tidak wasallam dah bila tgk lahanat punya fasyen...sakit hati dan mata angkara 1st Lady.

Pinjam gambarx ini sat kak Leha..

Jazakallah khairan.