Tuesday, April 20, 2010

KERJA-KERJA TERKUTUK - UBN


Menjelang hari-hari pengundian macam-macam fitnah sudah tersebar.Tidak takutkah mereka dengan janji Allah.

Di mana perasaan .naluri kemanusiaan mereka sebagai manusia?

Tidak kamu punya ibu,ayah ???

Bagaimana jika photo ayah kamu di super imposekan begini??

Pasti ibu bapa yang punya anak yang buat kerja terkutuk ini cukup menyesal punya anak penabur fitnah???


3 comments:

nalapambu said...

Kerja2 pencacai UMNO memang busuk. Mengaku sahaja Islam, tetapi perbuatan nya lebih buruk dari babi.

ijoks2009 said...

fitnah dan Umno tdk dpt dipisahkan.

triple x malaya said...

salam sis..

dia orang(umno) memang dah tak ade point..dengan care mcm ni je la dia orang boleh bikin..