Wednesday, December 2, 2009

MOH KITA PAKAT PI

Lawan tetap lawan.Tunggu lagi jom kita lawan balik.Tok Guru kita di perlakukan begitu.Kita nak peluk tubuh lagi.Jom semua kita jadi anak jantan.

Sesiapa yang nak pergi buat persiapan rapi macam nak pergi demo BERSIH.Sediakan towel kecil,garam dan air mineral serta baju hujan.Kena ingat sobat jika pembangkang berdemo kita adalah beruk-beruk dijalanan.Tetapi kalau depa yang buat macam kera luku saja lagaknya...

10 comments:

Ayiem said...

Salam,

IsyaALlah hadir sebab kebetulan balik kg cuti raya......

haji kedekut said...

salam

sayang tak dapat nak pi...
kalau tak tentu best...

Farhan Rais said...

Salam umi..

semangat2..pi jangan xpi..dah dok dekat dah..jgn lepas peluang..
kita amik peluang yang ada ni..
macam mana penyokong2 hamas dulu membela as-syahid syeikh ahmad yasin macam tu juga kita patut lakukan..

dan sejarah yang xdapat dilupakan di mana para sahabat mengambil peluang yang sebaiknya mempertahankan Baginda s.a.w yang mulia ketika di cemuh penduduk musyrikin Mekah..

Biar darah mengalir..selagi jasad dikandung badan Islam tetap kita julang tinggi bersama-sama..
hidup Tok Guru..

Ruginye rasa xdapat nak join skali..
Nanti umi update ye...Mekasih :)

anak muallaf said...

Salam Ayiem,
Alhamdulillah perancangan Allah itu lebih baik dari perancangan manusia.
Bawa family sekali Ayiem

anak muallaf said...

Salam Haji,
Tak apa Haji jangan patah semangat doakan untuk sahabat-sahabat juga perjuangan..walaupun dari jauh.

anak muallaf said...

Salam Farhan,
Umi bila baca komen farhan terasa macam dah move la ni juga..Kalau boleh nak duduk barisan depan..Tapi umi ni muslimah...
Insyaallah kita update nanti bersama sahabat blogger lain.

Putra Al-Maliki said...

xyah la berdemo.. buang mase n tenaga jer.. lebih baek doakan kesejahteraan dan keselematan tok guru dengan adakan solat hajat yang dilakukan oleh +10000 orang di stadium kelantan.. =)

anak muallaf said...

Salam Putra,
Akak dan munajat team ada buat munajat untuk keselamatan Tok Guru Insyaallah..
Demo ni zahir yang pergi,,munajat batin yang ikut serta dari jauh..tak gitu..

Sekretariat Parlimen Kota Raja said...

Untuk berforum tajuk ini sila klik :

* tranungkite.net
* detikdaily.net

http://p111kotaraja.blogspot.com/

rosnanie said...

salam AM, saya cuma mampu doakan dari kejauhan, hati pedih bila tok guru diperlakukan begitu.

Abe Him (ayiem) bawa semangat nani sekali, tak balik ni, tak le join, sedih....