Friday, August 21, 2009

JOM TENGOK GAMBAR KEMPEN

semua gambar ni copy dari perisik rakyat

nampak dak askar buat kerja dalam khemah BN

tu dia satu batalion Zahid hangkut mai


Ni bukti BN salah guna kuasa..Askar tu harta kerajaan bukan harta B-end..

INI CALON KITA PUNYA AKTIVITI JOM KITA TENGOK
jom kita lawan bola
eksyen ja lebih tu
alhamdulillah gol..gol...gol...tak sangka masuk....tidoq tak lena la malam ni...
sahabat mana aci perecik ayaq..basah seluaq ana..
orang belakang tu kata..lepas terus tok sah dok pegang kaki..baju merah kata ..perembang betoi-betoi..
mai ana nak cuba try..kot-kot boleh sumbat 2 gol..
mc kata..pemain kena sepak bola jangan sepak bola perut....
ucapan ringkas calon
gambar kenang-kenangan
fulamak..nak tangkap ka nak head ni..cameraman jangan u..sha kawan.

4 comments:

aloy_paradoks said...

wah...proaktif kiri rupanya..

Ayid said...

Macam nak perang aje yong, is dasyat benor. Dia orang Bagan Datuk tu

ijoks2009 said...

Selamat berpuasa dari ijoks2009,semoga amalan kita tahun ini diterima oleh Allah dan dipanjangkan umur kita agar dapat berpuasa kembali tahun hadapan.Amin..

Anonymous said...

salam kak,
wow hebat la kak.patut le beriya nak resign hari tu..selute la kak..
Boss tak nak tukar balik sini ke..

selamat puasa kak..lepas kak pindah sini tak da buat tadarrus lagi lps zohor..