Sunday, December 19, 2010

sIAPA MINAH NI?? ORANG SHAH ALAM MUNGKIN KENAL...

Assalamualaikum,
Salam sejahtera sahabat semua.

Semalam 18 disember saya ke Program Pemerkasaan Parti. Tahniah buat pihak penganjur kerana program ini cukup bagus. Touching sungguh...TAK BOLAH CERITA LEBIH-LEBIH DI SINI...

Tetapi apa yang lebih touching lagi apabila ada seorang "MINAH" ni teringin juga nak masuk dalam program kami..Mula tanya dia kata surirumah..Tanya kali kedua dia kata ada kerjaya..Tanya kali ketiga dia kata polis..
Minta kad kuasanya tak mau bagi pulak..Berlakon konon nak dapatkan maklumat...
Bagi penduduk Shah Alam kalau terjumpa "MINAH ini Tolong kirim salam banyak-banyak..

12 comments:

Isa said...

Salam kak,

Ada check tak wayar kepala dia centre atau tidak...

jimba-jimbo 13 said...

haha...sabor je lah...

Melur Jelita said...

Sapa la Minah ni..Secret admirer Leha jelita kot..he he

anakmuaallaf said...

Waalaikummussalam Isa,
Kak Leha cuba nak screnning tapi tak nampak jelas, rasanya wayar dia dah tersembul keluar...

anakmuaallaf said...

Jimba-jimbo,
mmg sabo le tu...kalau tak sabo..kami pakat debik sorang sikit...

anakmuaallaf said...

Kak Laili,
mmg pun...sbb tu dok iring dia setiap saat...

puteri said...

sapekah?
perisikkah?

Hisyam Muhibah said...

biasalah, selalu sangat ada sahabat2 baik yang berminat dengan program2 yang perlu dihadirinya. biasanya akan kantoi semasa pendaftaran atau semasa taaruf

Anonymous said...

Kah..kah..kah..kah.. ganasnya umi nih.. sikit2 nak debik org.. tau la badan tu tough.. kah..kah..kah..kah.. tp tengok muka minah tu mcm lelaki jer umi.. umi dah check ke betul2? Kah..kah..kah..kah..

anakmuaallaf said...

Puteri,
Pencari maklumat..Akhirnya kantoi juga..

anakmuaallaf said...

En Hisyam,
Ya betul tu..Sbb tu apa-apa program kita pastikan ada pendaftaran dan tag..So kita boleh kenal..Apasal dia tak pakai tag....

anakmuaallaf said...

Anakandaku,
Umi pun tak mau nak debik orang.Tapi kalau dah cakap tu mcm putaq alam, itu pasal umi hangin satu badan..Muka dah merah dah..sbb tu umi tak suka marah orang..