Monday, May 17, 2010

RTM DAN TV 3 SUKA MANA DIA??

GAMBAR NI COPY DARI KEDAHLANIE N TOPENG PERAK...LAMA DOK TUNGGU RTM DAN TV3 SUKU NAK TUNJUKKAN GAMBAR NI..TETAP JUGA TAK KELUAR..ADA PIHAK TERTENTU MARAH AGAKNYA KALAU GAMBAR SEPERTI INI KELUAR..

ZUNAR TULIS DALAM FB DIA... KARTUNIS GEROMBOLAN SANA JANGAN HENDAK DI KARTUNISKAN WAJAH ROSMAH YANG CUN..AGAKNYA BERITA KEJAYAAN PEMBANGKANG JANGAN DI TONJOLKAN JUGA DALAM MEDIA GEROMBOLAN SANA.KEMALUAN BESARLAH YANG AKAN DITANGGUNG GEROMBOLAN SANA.

KEKALAHAN BERGANDA GEROMBOLAN SANA.THOMAS CUP MELAYANG KETANGAN CINA.KAK ROSMAH PUN ADA KOMEN JUGA.MEMANG CUN RAMBUT KAK ROSMAH MALAM TADI.TAPI MALAIKAT TETAP KATA DIA TERLANJANG.ABANG NAJIB TOLONGLAH JANGAN DIAM BILA MALAIKAT KATA KAK ROSMAH TERLANJANG..ALHAMDULILLAH SKUAD THOMAS PIALA KALAH..KALAU MENANG MAHU KAK ROSMAH BERPELUK DENGAN JANTANAN YANG BUKAN MUHRIM...MAKA TAMBAH LAGI KANTUNG DOSA ABANG NAJIB..NA'UZUBILLAH..

TAHNIAH BUAT RAKYAT SIBU.."SIBU 4 CHANGE"..ORANG FELDA YANG DUDUK DI SEMENANJUNG JUGA YANG TAK MAHU BERUBAH..MASIH BERTONGKAT PADA UMNO-BN LAGI.KATA MAZLAN ALIMAN FELDA DULU TOLONG SEKARANG ALONG..CERDIK ORANG SIBU... BN BAGI DUIT SAPU..BN BAGI BERAS SESAH..BN BAGI JALAN REDAH..BN MINTA UNDI..PIRAAAHHH..

No comments: