Wednesday, January 27, 2010

BUBAR DUN PERAK..KAMI MUSLIMAT DAH READY

Jom kita hangatkan lagi suasana..kami muslimat Perak dah "get ready".Insyaallah.Kami lawan dulu.Kalah menang Allah tentukan.Kami bersyukur dengan kemenangan.Kami redho dengan kekalahan.

Ditakdirkan kalah.. kami redho.. kerana Allah menangguhkan dahulu kemenangan itu.Namun berserah tetap tidak.Kami berazam akan bekerja keras untuk kemenangan.
Kami tidak mengharabkan upah.Kami tidak mengharabkan cuti melancung jika menang.Kami berjuang dengan izin suami kami untuk mendapat keredhoan Allah.




Jika Allah menolong kamu mencapai kemenangan maka tidak ada sesiapa pun yang akan dapat mengalahkan kamu; dan jika Ia mengalahkan kamu, maka siapakah yang akan dapat menolong kamu sesudah Allah (menetapkan yang demikian)? Dan (ingatlah), kepada Allah jualah hendaknya orang-orang yang beriman itu berserah diri. [3:160]







8 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam kak,

semoga Allah beri kemenangan.
teruskan perjuangan utk muslimat Perak! takbir!

Sekretariat Parlimen Kota Raja said...

Tahniah ....Mantop

AM,

Tlg simpan baju Pas yg Uztazah & ustaz tu pakai, nanti kalau jumpa kat mana-mana P.raya bagi kat ana dan Dr Mariah

abu muaz said...

Salam .Masih tak lupa pilihanraya Bt Gantang tempohari. Banyak kenangan manis di sana.

anakmuaallaf said...

Mohamadazhan,
Insyaallah dengan iringan doa sahabat mujahid dan mujahidah.Doa adalah senjata orang mukmin.Teruskan berdoa buat kami.

anakmuaallaf said...

SPKR,
AM snap gambar tu dihari penamaan calon Bagan Pinang.Pak cik tu siap hulur mineral water lagi pada ana.Dia kata kesian ana jalan jauh turun dari atas bukit nak jalan kaki balik Corus.
Yang AM tertarik baju Pak cik n mak cik berdua tu..ada classs gitu.
Insyaallah nanti ana emel ya...

anakmuaallaf said...

Waalaikummussalam Abu muaz,
Kenangan terindah mmg di PRK Bkt Gantang.Yang paling best di hari penamaan calon.
Anak muda kita yang patut bagi credit.Semangat juang mereka yang tinggi.Subhanallah.Tahniah anak muda.

Dr. Abdul Wahab Arbain said...

Salam AnakMuaallaf,
Semoga semua pejuang Islam mendapat keredhaan Allah!.

anakmuaallaf said...

Insyaallah Dr.Dan kami juga mengharabkan munajat dari semua pendokong gerakan Islam.