Monday, September 14, 2009

UMNO DITAJA ARAK ATAU ARAK MENAJA UMNO


INILAH YANG SEDANG DIPERJUANGKAN UMNO
Penyakit UMNO berulang kembali.Bercakap dengan mulut kami mengharamkan arak.
Melakukan dengan perbuatan kami menghalalkan arak.
Lidah bercabang seperti biawak.
Ramadhan ini tidak pernah dijadikan sebagai bulan mengasuh peribadi.

11 comments:

sheikh teluk intan said...

Salam anakmuallaf,

Golongan nasionalis yang beragama Islam , Character mereka lebih kurang sama. Lidah bercabang lebih dari dua.

Semoga duit yang disedekahkan kepada masjid dan surau di Selangor baru-baru ini tidak ditaja oleh taukeh arak. Puak ni bukan kira halal haram.

Apapun, Pak Sheikh ucapkan terima kasih pada puan kerana sudi ziarah blog Pak Sheikh yang serba dhaif.

zai said...

semoga ALLAH menyelamatkan kita dari bala kemurkaanNYA..sesungguhnya kita bertuah dilahirkan sebagai umat nabi Muhammad SAW kerana baginda telah memohon tidak diturunkan bala serta merta ke atas umatnya spt yang terjadi kepada kaum2 yang terdahulu...

Semoga kita sentiasa diberi kekuatan iman ..dan tidak gentar utk menentang musuh2 islam dengan cekal dan tabah.

Tayadih Maysia said...

salam,

hmmmm...

anak muallaf said...

Salam Tayadih,
Apa nak kata lagi..tunggulah runtuhnya empire UMNO PRU 13.Insyaallah.

anak muallaf said...

Salam Zai,
Lama tak jumpa...
Allah masih memberi peluang kepada hambanya untuk bertaubat..Tetapi peluang itu tidak direbut hambanya.Hambanya masih leka dengan duniawi bagai fatamorgana.
Sedarlah bila bala Allah turun tidak dipilih orang soleh dan toleh.Kita hamba yang beriman marilah sama-sama ingat mengingati.

anak muallaf said...

Salam Pak Sheikh,
Sebenarnya dah lama ana dok ikut blog Pak Sheikh.Dari ana tak ada blog sendiri lagi.
Banyak ilmu berfakta yang dapat ana kutip dari blog tuan.
Semoga tuan cepat sembuh dan terus berada di medan maya untuk kemenangan PR.

LanaBulu said...

Baru2 najib ada habaq kan!!
UMNO adalah parti Islam Sebenar..
Lagu mana ni? Sedangkan undang2 tubuh umno sendiri yg dulunya ada Islam tapi la ni dah tak dak. Betoi ka?

anak muallaf said...

Salam Lanabulu,
Dah jadi adat depa dah UMNO ni..agak nak terjerut batang tengkok depa..depa pinda la undang tubuh la..akta itu la..akta ini la..enakmen itu..enakmen ini..
Depa tak mau ingat akta Allah yang kekal...

ijoks2009 said...

Kenapalah,masih ada orang melayu Islam yg masih tak sedar2 pembohongan UMNO ni.sudah lebih 40 tahun kena tipu pun masih bagi kepercayaan lagi.
Pusat judi terbesar di asia tenggara pun ada di negara kita.malu malu..

anak muallaf said...

Ijok,
Inilah peluang kita untuk buat kebajikan menambah pahala sebagai da'ei.Menyampaikan kepada yang percaya pada UMNO.
Cetak risalah edarkan pada mereka.Biar terpampang muka pemimpin n family UMNO buat maksiat.

syahbandar87 said...

"ber sama2 kita menghayati ramadhan almubarak dngn penuh keberkatan"..belakangnye banner arak..sape la jahil sngt letak banner tu belakang banner jenama arak.x kn benda basic camtu pun x tau..jahil lagi memalukan..nama jerk melayu islam.tp yg diperjuangkan hanya melayu semta-mata.bukannya islam