Thursday, September 17, 2009

KAD RAYA SAHABAT BLOGGER-SUDILAH TERIMA KAD RAYA ANAK MUALLAF

kalau kad raya sahabat yang tertinggal sila habaq no...
Insyaallah hari ni last nak memblog..nak balik kampung dah..
kalu berukband tak buat hal boleh memblog di kampung..
selalunya tak dan...hari raya banyak kerja..
nak ziarah family 2 belah pihak...
Kak Leha nak ucapkan "sElAmAT HaRi RaYa MaAf ZaHiR BaTiN"




Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

'ijoks2009'



7 comments:

KUNYiiL said...

salam i'fitri
dtg ziarah x bawak kad...sori yek.. ...

anak muallaf said...

kunyill,
tak pa sudilah ambil kad akak n fmly

zai said...

Salam Kak Leha..

Trima kasih atas layangan KAD..pandainya kak leha buat kad..Zai sendiri tak pandai2 lagi nie..tahun depan yer kak..zai hantar cun punya...

Teringin nak berjumpa kak leha..mgkin satu hari nnti boleh kan kalau dipanjangkan umur...

alhusseyn said...

Lagi best kalau dapat duit raya!he! He!

anak muallaf said...

Zai,
Akak pun belajar dengan my daughter.Nak harab akak sendiri merangkak le juga...

anak muallaf said...

Cikgu Husseyn,
Duit raya waktu open house nanti ye..

baginda® said...

slam aidilfitri... sy buleh amik kad yg mane nih? nape susah2 bg byk sgt... heheheh